Termeni și condiții

Bine ați venit pe www.consuma-responsabil.ro

Acest site vă este oferit de ..., o societate înregistrată în ... (număr de înregistrare ...) cu sediul social la ...... Toate referirile la ... „nostru”, „noi” sau „subsemnaţii” vor fi interpretate ca făcând trimitere la ..., filialele şi asociaţii acesteia.

Accesând acest site, sunteţi de acord cu următorii termeni şi condiţii („Termenii”) şi cu Politica de confidenţialitate şi notificarea privind drepturile de autor publicate la adresa: http://www.consuma-responsabil.ro/termenisiconditii

Acest site este creat pentru a promova și pentru a vă informa cu privire la consumul de alcool. În cazul în care în țara dvs este ilegal să vizualizați site-uri care au conținut legat de consumul de alcool, atunci vă sfătuim să părăsiți acest site. Așteptăm cu nerăbdare momentul în care veți avea posibilitatea să vă alăturați comunității noastre. Toate produsele alcoolice ar trebui să fie consumate și savurate cu moderație.

Vă rugăm să rețineți următoarele puncte:

 • Drepturi – toate materialele pe care le regăsiți pe acest site sunt deținute de noi sau folosite cu acordul proprietarului. Ne face plăcere că vizitați acest site și că imprimați materialele pentru scopul personal, fără a-l utiliza în scopuri comerciale, altfel copierea acestora este strict interzisă.
 • Mărci – multe dintre logo-urile și materialele pe care le regăsiți pe acest site sunt mărci comerciale aparținând companiei noastre sau sunt înregistrate în diferite țări. Noi, împreună cu alți proprietari ale acestor materiale utilizate pe acest site, suntem mândri de acestea și depunem toate eforturile pentru a le proteja. Vă rugăm să rețineți că orice utilizare sau reproducere a acestor mărci este interzisă.
 • Vârsta minimă – acest site nu este destinat a fi accesat de către persoane sub 18 ani sau care nu au împlinit vârsta legală minimă pentru cumpărarea de băuturi alcoolice în ţara, statul, provincia sau teritoriul din care se accesează site-ul.
 • Fără garanții –  noi oferim acest site în formatul în care se regăsește. Ne-am ocupat cu atenție de pregătirea materialelor pe care vi le punem la dispoziție, dar nu puntem garanta că:
 1. Va fi întotdeauna disponibil pentru a fi vizitat/folosit în acest format;
 2. Software descărcat va fi compatibil cu echipamentul dvs și nu va conține viruși;
 3. Toate materialele vor fi corecte sau complete
 • Răspunderea noastră – în măsura în care este posibil din punct de vedere legal, excludem orice răspundere pentru orice pierdere sau daună pe care ați suferit-o atunci când ați vizitat sau folosit acest site, ori atunci când ați descărcat sau salvat materiale de pe acest site. De asemenea, nu ne asumăm răspunderea pentru eventualii viruși care pot fi transmiși prin vizitarea acestui site.
 • Link-uri către alte site-uri  – site-urile care se leagă de acesta prin diferite link-uri sunt independente de site-ul nostru și nu avem niciun control asupra lor. Vă recomandăm să aveți grijă atunci când le accesați și nu ne asumăm răspunderea în ceea ce privește utilizarea acestora sau incapacitatea de a fi utilizate.
 • Alte avize legale – există alte avize legale cu privire la utilizarea acestui site în diferite spații. Ne rezervăm dreptul de a modifica periodic acest aviz juridic.
 • Lege și interpretare – în cazul în care oricare din dispoziţiile din aceşti Termeni devine nulă şi neavenită, anulabilă, ilegală sau într-un alt mod inaplicabilă, acest lucru nu va afecta valabilitatea, legalitatea şi aplicabilitatea tuturor celorlalte dispoziţii din aceşti Termeni.

Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate mai sus, vă rugăm să părăsiți site-ul.